SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN GÖREVE BAŞLADI, ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

ERKMEN GÖREVE BAŞLADI, ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
Bu haber 19 Eylül 2018 - 17:01 'de eklendi ve 241 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı olarak geçtiğimiz hafta içerisinde ataması gerçekleştirilen eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen resmen göreve başladı.

Parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Yavuz Erkmen, İYİ Parti’nin öncelikle 31 Mart 20197da yapılacak yerel seçimlerde başarılı olacağını belirterek, bu başarıyı da birlik ve beraberlikle sağlayacaklarını söyledi.

İYİ Parti’de 24 Haziran seçimleri öncesi Kurucu il Başkanı Ragıp Bayraktar’ın Milletvekili aday adayı olması ile istifasının ardından il başkanlığı görevine getirilen Suat Mısırlıoğlu’ndan göreve devralan Yavuz Erkmen önemli mesajlar verdi.

Eski il Başkanları Suat Mısırlıoğlu ve Ragıp Bayraktar yaptıkları konuşmalarla Yavuz Erkmen’e hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Erkmen’in başarılı olacağına inandıklarını ifade ettiler.

İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen de, Bayraktar ve Mısırlıoğlu’na yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

“BİZ ZONGULDAK’IN DAHA İYİ OLMASINI İSTİYORUZ”

Devir teslim töreninde konuşan İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı konuşmada, “Tüm Zonguldak halkının bilmesini istiyoruz ki, bu bir bayrak yarışı çok kısa bir süreç olmasına rağmen önce Ragıp kardeşimle başlayan süreç, akabinde Suat arkadaşımla devam etti ve bugün bu bayrak bana teslim edildi. Bizler bunu en iyi şekilde yapıp İYİ Parti’yi burada en iyi şekilde temsil edip ayrıca da Zonguldak’ın hakkını en iyi şekilde yerine getirebilmek amacıyla varımızla, gücümüzle çalışacağız. Biz bir aileyiz, biz bir bütünüz. Eski, yeni diye hiçbir farkımız yoktur. Amaç burada bu aileyi büyütmektir. Onun için çok kısa bir kuruluş süreci geçirmesine rağmen gelinen 10 aylık noktayı küçümsememek lazım. Çünkü İYİ Parti bugün Türkiye’de kısa bir kuruluş süresi içerisinde yüzde 10 gibi bir oya ulaşması hiç de azımsanacak bir rakam değildir. Ama bu bize kafi değil, hepimiz biliyoruz ki, Türkiye’nin şartları çok daha bu ailenin genişlemesini gerektiriyor. Şunu peşinen ifade edelim; demokrasinin vazgeçilmez unsuru siyasi partilerdir. Her görüşten insan olacaktır bu doğaldır. Önemli olan ülkemizi sevmek, milletimizi sevmek, bayrağımızı sevmek ve de Türkiye’nin meselelerine hep birlikte sahip çıkma meselesidir. Onun için uygarca tartışacağız, uygarca fikirlerimizi söyleyeceğiz biz hiçbir partiyi düşman gözüyle görmek istemiyoruz ve öyle de görmüyoruz. Çünkü hepsi bizim arkadaşımız, dostumuz. Fikir ayrılıkları olabilir, ama hepsi bizim dostumuzdur, bizim arkadaşımızdır. Biz onları da ikna edip bu aileyi büyültmek istiyoruz. Bu hedefle yola çıkıyoruz ve şuna inanıyorum ki, Türkiye’nin geldiği bu sıkıntılı ortam içerisinde İYİ Parti’ye gönül veren arkadaşlarımızın sayısı hızla artacaktır, buna inanıyoruz.

Zonguldak çok sorunları olan bir ilimiz. Bu sorunların üstesinden gelmek de, birlik ve beraberliği gerektiriyor. Onun için biz herkesin huzurunda şunu söylüyoruz, Zonguldak’ta biz farkındalık yaratacağız. İYİ Parti olarak şunu ifade ediyoruz ki, biz Zonguldak’ın sorunlarına sahip çıkıp Zonguldak’ın lehine olan her konuda iktidarla yanında olarak onunla birlikte hakkımızı sonuna kadar savunuruz. Ama Zonguldak’ın aleyhine olan, Türkiye’nin aleyhine olan konularda da sonuna kadar mücadelemizi veririz. Çünkü biz Zonguldak’ı seviyoruz, Zonguldak insanının bugünden çok daha iyi şartlarda yaşayabileceğini bu kapasiteye sahip olduğunu, insan potansiyelinin yüksek olduğunu biliyoruz ve söylüyoruz. İşte bize düşen görev de bu potansiyeli harekete geçirmektir. Biz bugüne kadar hiç kimseye kırıcı olmadık. Bugüne kadar kimseye kötü bir laf söylemedik. Bundan sonra da bizim ağzımızdan en ufak birisi hakkında, kişilik haklarına yönelik en ufak bir şey duyamazsınız. Bizim söylemimiz, Türkiye meselelerine ve Zonguldak meselelerine odaklı olacaktır. Biz Zonguldak’ın daha iyi olmasını istiyoruz ve Zonguldak’ta hem yerelde, hem de genelde başarılı olmayı hedefliyoruz ve inşallah göreceksiniz bunu da çok iddialı söylüyorum biz Zonguldak’ta hem mahalli idareler seçimlerinde, hem de genel seçimlerden güçlü bir şekilde çıkacağız ve Türkiye’de de İYİ Parti’nin iktidarın adayı olan bir parti olduğunu önce Zonguldak’ta ispat edeceğiz ve bunu da gerçekleştireceğiz. Çünkü benim bütün arkadaşlarıma inancım tam. Bu ailenin günden güne de büyüyeceğine inancım tamdır. Biz hiçbir arkadaşımızı dışlamak gibi, hiçbir arkadaşımızı kenara koymak gibi hiçbir arkadaşımızı en ufak bir şekilde ‘sen şusun, sen busun’  bunları kesinlikle bizden görmeyeceksiniz. Bu anlamda bütün arkadaşlarıma sesleniyorum, hiç kimse birbirinin aleyhinde bunları kesinlikle bir defa bu ailenin içine sokmayacağız. Ailede birlik önemlidir, ailede beraberlik önemlidir başarı tek bir kişinin hiçbir zaman olmaz, başarı birlikte olur. Eğer ekip ruhunu yarattığımız anda başarı kendiliğinden gelir. Onun için ben diyorum ki, bu aile birliği, bütünlüğü hak eden bir aile ve bu aile inşallah Zonguldak’ta yönetimlerde söz sahibi olacak, hem ülkemizde söz sahibi olacak” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER