SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ AHMET ÇINAR BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ AHMET ÇINAR BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 11 Ekim 2018 - 17:19 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i yoğun iş temposu nedeniyle ziyaret edemediğini belirten Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i nezaket ziyareti gerçekleştirerek,  “çay içmeye geldik” dedi.

Ziyareti değerlendiren Vali Ahmet Çınar “Şehrin konuları, projeleri, törenler, etkinlikler. Böyle bir kişisel görme anlamında özlemimiz olmuyor ama uzun süredir makamında da tekrar ziyaretler düşünüyorduk, iş yoğunluğu, ertelemeler bugüne kısmetmiş. Tekrar çay içmek için Sayın Başkanımızın güzel sohbeti için buraya geldik” diye ifade etti.

Vali Ahmet Çınar’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, “Her zamanki nezaketi, zarafeti Sayın Valimizin biliyorsunuz Devlet terbiyesi çok güzel olarak bunu özümsemiş. Ben teşekkür ediyorum bu nazik ziyareti için. Sağ olsun, sohbet edeceğiz. Çay kahve içeceğiz.  Ben hem şahsım, hem de halkım adına bu ziyareti için Sayın valimize çok teşekkür ediyorum”  şeklinde ziyareti değerlendirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER