SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BU KADAR OLUR! KOZLU’DA PARKE ÜZERİNE ASFALT YAPILDI

BU KADAR OLUR! KOZLU’DA PARKE ÜZERİNE ASFALT YAPILDI
Bu haber 21 Ekim 2018 - 16:27 'de eklendi ve 163 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçe Belediyesi tarafından parke taşı üzerine dökülen asfalt görenleri şaşırtırken “Bu kadar” olur dedirtti.

Yerel seçim süreci henüz başlamamışken, adaylık süreci daha takvim açıklanmamışken, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın Leb-i Derya sitesinin önüne parke üzerine döktürdüğü asfalt için vatandaşlar, “Ne gereği vardı, zaten burada parke vardı. Bu kadar asfalt neden buraya döküldü. Madem ki, asfalt dökülecek Kozlu’da ihtiyaç olan mahallelere dökülseydi. Yazık değil mi! Ayrıca, parke taşı üzerine asfalt döküldüğü nerede görülmüş” diyerek eleştirdiler.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz da parke üzerine asfalt çalışmasını yerinde incelemiş ve asfalt üzerinde fotoğraf çektirip sosyal medyada yayınlaması dikkat çekti.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER