SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ÇILDIRDI!

BAŞKAN ÇILDIRDI!
Bu haber 23 Ekim 2018 - 16:55 'de eklendi ve 413 views kez görüntülendi.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz paranın çokluğundan ne yapacağını bilemeyip parke üzerine asfalt yaparak Türkiye’nin gündemine oturdu.

Asfalt yapılan yerin altındaki parkeyi sökmeyerek Belediyenin parkesini asfaltın altında bırakarak belediyeyi zarara uğrattı.

Zamanında o yola yapılan parke yanlış parkeydi çünkü baklavalı parke yapılmıştı. Aracın geçtiği yere baklavalı parke yapılmaz. Araçlar geçince yollar bozuldu, sonra kilit parke yapıldı. Kilit parke güzel yapılmayınca araçlar geçince bozuldu.

Başkan da parkeyi sökmeden asfaltı üzerine döktü. Asfalt sağlam oldu ama altındaki parkelerden oldu. O parkeler sökülse birçok mahallede kullanılırdı. Birçok yerlerden kepçe ile sökülen parkeler sonra kullanılamaz. Çünkü kepçe parkelerin birçok yerini zedeliyor.

Bu yolda olduğu gibi Kozlu’nun birçok yerinde yapılan şaibeli işler bundan önceki Belediye Başkanlarının da sorumluluğu var.

Kozlu Belediyesi’nde geçmişten gelen yanlış uygulamalar, yanlış harcamalar Belediyeyi borç batağına sokmuş, Belediye de tüm esnaf ve müteahhitlere borçlarını ödeyemez durumda.  Geçmişten bugüne gelen başkanların yanlış uygulamaları ve yapılaşmaları nedeniyle bazı müteahhitleri zengin etmesi, asfalt üzerine yapılan parkeler, yapılan lenfler gibi bazı şeylere değerinden kat kat fazla ödemeler Belediyeyi Türkiye’nin en borçlu Belediyesi yapmıştır.

Bu yapılan işlerin tamamı İller Bankası’nın ihaleleriyle yapılıyor. Belediye’ye hiçbir esnaf ne mal veriyor, ne de bir ihaleli işine giriyor. Belediye’yi geriden gelen başkanlar uçurumun ucuna kadar getirmişler.

Belediye’de geçmişe dönük bir inceleme yapılsa eminim ki, çok kişilerin başı ağrıyacaktır. 45 bin TL’lik bir iş 300 bin TL’ye nasıl fatura edildi? Daha birçok işlerin olduğu söyleniyor. Belediyenin malı deniz yemeyen …..misali!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER