SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PTT 178’NCİ YILINI KUTLADI

PTT 178’NCİ YILINI KUTLADI
Bu haber 23 Ekim 2018 - 17:01 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

PTT’nin 178’nci kuruluş yıldönümü Zonguldak Valiliği önünde düzenlenen törenle kutlandı. Törene; PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşeli ve PTT çalışanları katıldı.

Kutlamalar kapsamında; Atatürk Anıtı’na çelenk sunulup Saygı Duruşu ve istiklal marşımız okundu.

PTT’nin 178’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir konuşma yapan PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, PTT’nin günümüz teknolojisinden yararlanarak önemli atılımlar gerçekleştirdiğini söyledi.

PTT Başmüdürü Mehmet meşeli yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan ve mensubu olmaktan gurur duydukları PTT’nin 178. kuruluş yıldönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Günümüzde PTT, teknolojinin tüm yeniliklerinden yararlanarak yaptığı atılımlar ile posta hizmetlerindeki gelişmelerin yanı sıra Türkiye’nin en büyük tahsilat, ödeme, para transferi ve lojistik merkezi olma yolunda güçlü adımlarla ilerlemektedir. 1840 yılında zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla başlanılan hizmet serüveninde, daima ülkenin en ücra köşelerine dahi hizmet götürmeyi ilke edinmiş ve bu ülke doğrultusunda; günümüzde de teknolojinin tüm yeniliklerinden yararlanarak yaptığı atılımlar ile posta hizmetlerindeki gelişmelerin yanı sıra ülkemizin en büyük tahsilat, ödeme para transferi ve lojistik merkezi olma yönünde güçlü adımlarla ilerlemektedir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER