SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS’TE GENEL KURUL SÜRECİ 12 ARALIK’TA BAŞLIYOR

GMİS’TE GENEL KURUL SÜRECİ 12 ARALIK’TA BAŞLIYOR
Bu haber 16 Kasım 2018 - 17:31 'de eklendi ve 184 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) 11’inci Olağan Genel Kurulu süreci, 12 Aralık-14 Aralık tarihleri arasında yapılacak taban delege seçimleriyle başlıyor.

Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal’dan oluşan GMİS Seçim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre;

12 Aralık 2018 tarihinde Merkez Servisleri Şubesi ile Armutçuk Şube, 13 Aralık 2018 tarihinde Kozlu Şube ve Karadon Şube, 14 Aralık 2018 tarihinde ise Amasra Şube, Üzülmez Şube ve MTA Şubeleri seçim bölgelerinde taban delege seçimleri yapılacak.

GMİS’e bağlı 7 şubenin genel kurullarının 2019 yılının Ocak ayı içinde, GMİS Genel Merkez 11’inci Olağan Genel Kurulu’nun ise Mart ayı sonunda gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER