SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEMİRCİ’DEN İKAMETGAH UYARISI!

DEMİRCİ’DEN İKAMETGAH UYARISI!
Bu haber 27 Kasım 2018 - 16:59 'de eklendi ve 59 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimleri öncesinde Türkiye Taşkömürleri Kurumu’na 2018’de Bin, 2019’da isi 500 işçi alımı ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi.

TTK’ya alınması planlanan işçilerin İŞKUR yönetmeliğine göre alınacağı belirtilirken, bu işçiler ise Zongludak, Karabük-Yenice ve Bartın’dan alınacak.

İşçi alımının Zonguldak, Bartın ve Yenice’de ikamet etmesi gerektiği belirtilirken, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci, Zonguldak doğumlu olup ancak ikametgahları başka illerde olanlar için yaptığı duyuruda, “TTK’ya yapılacak olan işçi alımı için başvuru yapacakların ikametgahlarını memleketlerine almaları gerekmektedir. Başvuru yapacaklara duyuralım istedik. Örneğin Zonguldak doğumlu olan ancak iş icabı başka bir ilde ikametgahı bulunan arkadaşlarımızın başvuruları kabul edilmeyecek. Bu arkadaşlarımızın ikametgahlarını Zonguldak’a alması gerekiyor” dedi.

Öte yandan, TTK’ya alınacak işçiler için tüm şartların netleşmeye başladığı öğrenilirken, işçi alımı ile ilgili tarihin ise önümüzdeki günlerde belirleneceği öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER