SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ TAM KADRO ORADAYDI

AK PARTİ TAM KADRO ORADAYDI
Bu haber 31 Ocak 2019 - 13:14 'de eklendi ve 231 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda AK Parti’nin 11 maddelik seçim manifestosunu açıkladı.

Aynı zamanda Belediye Başkan adaylarının da tanıtıldığı toplantıya; AK Parti Zonguldak Milletvekillerinin yanı sıra, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Gençlik Kolu Başkanı Burhan Onuk ilçe ve belde Belediye Başkan adayları da katıldı.

Toplantı öncesi AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Başkan adayları salonda fotoğraf çektirerek güçbirliği gösterisi yaptılar.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, kendisine ait sosyal paylaşım hesabından fotoğrafları paylaşarak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısından… Birlikte kol kola, omuz omuza merkezi ile, ilçesi ile, beldesi ile Zonguldak’a hizmet etmeye geliyoruz. Biz inandık, siz de inanın!” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER