SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AYAN: PROJELERİMİZ ESASTIR. PROJELERİMİZ TUTMUŞTUR

AYAN: PROJELERİMİZ ESASTIR. PROJELERİMİZ TUTMUŞTUR
Bu haber 24 Şubat 2019 - 17:01 'de eklendi ve 273 views kez görüntülendi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısına; MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Murat Kotra, MHP il Başkanı Varol Demirköse, Ülkü Ocakları Zonguldak il Başkanı Oğuzhan Karadeniz de katıldı.

Toplantıda konuşan MHP il Başkanı Varol Demirköse, Zonguldak’ta 25 seçim bölgesinde, seçime iddialı bir şekilde hazır olduklarını söyledi.

MHP MYK üyesi Murat Kotra da, MHP Genel merkezi tarafından Zonguldak, Tekirdağ ve Edirne bölgesinde görevlendirildiğini belirterek, MHP adayı Hamdi Ayan’ın 31 Mart’ta Zonguldak Belediye Başkanlığını kazanacağına inandığını belirtti.

MHP Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan da yaptığı konuşmada, açıkladıkları 67 projenin 5 yıl içerisinde biteceğini belirterek, “Bütün samimiyetimle söylüyorum, bütün gönlüm ve kalbimle söylüyorum ki, seçildiğimiz takdirde o bahsetmiş olduğum 67 proje 5 yıl içerisinde bitecektir. Biz bu projelerin bitirilme kararını Genel başkanımızdan, genel merkezimizden müsaade almışız ve Milliyetçi Hareket Partisi AR-GE’si de Zonguldak’ı bu konuda yoğunluğunu vermiştir. Bu bakımdan geçtiğimiz yıllara bakıldığı zaman Zonguldak’ta hayal satanlar bellidir. Zonguldak’taki söylemler bugün sizlerin arşivlerinizdedir. Arkadaşlarımıza ben şu uyarıyı yapmak istiyorum. Yani insan kendine bir hedef koyar hedefleri doğrultusunda da ilerlemeye çalışır biz bunu yapıyoruz. Bu bakımdan bunları kamuoyu önünde hayal satmak gibi gittikleri yerlerde bunların her birini 1,5 ay gibi bir zamanda yapması gerekir gibi bizi eleştirmekten ziyade kendi yapacaklarını anlatmaları kendileri manasında da faydalı olur. Ok yaydan çıkmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak şahsımıza bir teveccüh vardır. Bunu bütün kalbimle söylüyorum, 31 Mart bütün anketlerin sonucu olacaktır. Cenab-ı Allah’ın izniyle bu ipi göğüsleme üzerine gelmişizdir. Bu bakımdan da vatandaşlarımızdan da yoğun bir ev toplantıları talepleri var. 30 yıldır siyasetin içerisindeyim ben dahi bu gelişmelere şaşırmış durumdayım. Bu seçim kapsamı içerisinde bunu özellikle söylemek istedim. Biz yoldayız, ciddi manada da hazırlandık, projelerimiz esastır. Projelerimiz tutmuştur” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER