SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞANAL: SORUNLARA BİZ DAHA HAKİMİZ

ŞANAL: SORUNLARA BİZ DAHA HAKİMİZ
Bu haber 27 Şubat 2019 - 17:37 'de eklendi ve 274 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Amelebirliği Başkanlığını ziyaret ederek destek istedi. Ziyarete CHP Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi adayları da eşlik etti. Toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Amelebirliği adına Personel Müdürü Cemal Çebi ve Amelebirliği çalışanları eşlik etti.

Amelebirliği çalışanlarına projelerinden bahseden Şanal; “Fevkani Köprüsü mühendislik harikası bir köprüdür. Güçlendirmesi yapılarak daha güçlü hale getireceğiz. Köprüyü yıkma gibi bir düşüncemiz kesinlikle yoktur. Köprüyü yıkmak sağlam bir insanın ayaklarını kesmektir.

Diğer adaylara göre daha avantajlıyım. 3 yıl gibi Belediye Başkan Yardımcılığı yaptım. Onlar seçilirse, önlerine dosya geldiğinde araştırması öğrenmesi biz zaman alacaktır. Ama bizim önümüze bir dosya geldiğinde biz nerede kalmıştık diyeceğiz. Sorunlara biz daha hakimiz.

Gazipaşa caddesinde ki dubalar konusunda çok şikayet alıyoruz. 1 Nisan sabahı itibari ile ilk hafta dubaları kaldıracağız.

Asfalt tesisi kurup kendi asfaltımızı kendimiz yapmak istiyoruz. Hatta çevre belediyelerle de birlik olup Belediyeler Birliği bünyesinde bu asfalt tesisini ayakta tutup istihdam sağlayacağız.

Kızlar plajını Türkiye’deki en modern plajlar gibi hizmete sokacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER