SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BU YOLLAR 2 GÜN KAPALI

BU YOLLAR 2 GÜN KAPALI
Bu haber 02 Mart 2019 - 8:09 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu’na Zonguldak’tan alınacak 700 işçi için Site Kapalı Spor Salonu’nda yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Noter huzurunda çekilecek kura çekimi öncesi Site Kapalı Spor Salonu’nun çevresinde Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş güvenlik önlemi alınırken, Cumartesi ve Pazar günü için yeni yol güzergahları belirlendi.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un da katıldığı kura çekimi öncesi Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı yeni yol güzergahı ile ilgili şu paylaşımda bulundu.
İşte Turanlı’nın paylaşımı;
“CUMARTESİ SABAHI 08:00’den itibaren (2) gün boyunca IŞIK YÖNDER CADDESİ (KIRMIZI BOYALI BÖLGE) ARAÇ TRAFİĞİNE KAPALI OLACAK.
Hastane Sokak, Sümbül Sokak ve Rasat Sokak “TURKUAZ RENKLİ YOLLAR” alternatif yol olarak kullanılacak. Zonguldak halkımıza bilgi ve ilgi ricasıyla.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER