SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İL PLANLAMA MÜDÜRÜ İNTİHAR ETTİ

İL PLANLAMA MÜDÜRÜ İNTİHAR ETTİ
Bu haber 07 Mart 2019 - 14:30 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği’ne bağlı İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü olarak görev yapan Muhammet Uğur Ekeroğlu’nun Fener Mahallesi’ndeki kayalıklardan atlayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.
Alınan bilgilere göre; Olay bugün Fener Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ekeroğlu’nun kayalıklara çıkarak yaşamına son vermek istedi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine Polis, AFAD, Sahil Güvenlik ve 112 sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçlar tarafından denizden çıkartılan Muhammet Uğur Ekeroğlu, Sahil Güvenlik Botu ile Liman Arkasına götürüldü. Burada ambulansa alınan Muhammet Uğur Ekeroğlu’na sağlık ekipleri yaklaşık 15 dakika kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Muhammet Uğur Ekeroğlu, ambulansla kalp masajı ve müdahale devam ederek Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından Planlama ve Koordinasyon Müdürü Muhammet Uğur Ekeroğlu kurtarılamadı.
Evli ve bir çocuk babası olan Muhammet Uğur Ekeroğlu aynı zamanda Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesiydi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER