SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU
Bu haber 03 Aralık 2019 - 16:23 'de eklendi ve 143 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, engellilere anlamlı bir hizmet gerçekleştirdi.

Engelli vatandaşlarımızın kullandığı akülü engelli sandalyelerini ücretsiz olarak şarj edebilecekleri engelli araç şarj istasyonu İsmetpaşa Parkı önüne kuruldu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve farkındalık oluşturmak için, Zonguldak Belediyesi olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İsmet İnönü Parkı önüne koymuş olduğumuz ‘Engelli Araç Şarj İstasyonu’ ile engelli vatandaşlarımız akülü sandalyelerini ücretsiz bir şekilde şarj edebilecekler. Engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER