SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PROJELER HAYATA GEÇİYOR

PROJELER HAYATA GEÇİYOR
Bu haber 10 Mart 2020 - 17:00 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta gündemde olan projeleri Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hayata geçirmek için her hafta belirli günler Ankara’da ilgili Bakanlıklarla girişimlerini sürdürüyor.

En son dere ıslahı projesi ve sahil projeleri ihaleleri bitme aşamasında olup yer teslimleri Nisan veya Mayıs ayında yapılacağı tahmin ediliyor.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Zonguldak için yapılacak olan ilk projelerin, ihalelerin bitme aşamasında olduğu, ihale sonuçlarının en kısa sürede açıklanacağı ve yer teslimlerinin de Nisan, Mayıs ayında yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Biz vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve projelerimizi bir bir hayata geçirmek için ilgili Bakanlıklarla devamlı irtibat halindeyiz. Daha önce açıkladığımız projelerimizi çok yakın zamanda bir aksilik olmazsa Zonguldak halkına sunacağız. Biz verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER