SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SİZLER BİRER KAHRAMANSINIZ

SİZLER BİRER KAHRAMANSINIZ
Bu haber 29 Nisan 2020 - 16:44 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Dünyayı sarsan ve Türkiye’de de etkili olan Koronavirüs salgınında Zonguldak il Sağlık Müdürlüğü doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanları bu salgın sürecinde üstün performans göstererek, hem Zonguldak’ta salgının daha fazla büyümemesi, hem de insanları sağlığına kavuşturmak için verdikleri mücadele her anlamda takdir edilecek derecede ve Zonguldak’taki sağlık çalışanları bu pandemi sürecinden yüzlerinin akı ile çıkmasını bildiler.

Türkiye’de ulusal televizyonlarda birçok profesörlerin bile Zonguldak sağlık teşkilatının başarılı çalışmalarını, Koronavirüs salgını ile ilgili hastanelerin çalışmalarındaki başarılarını överken, ne hikmetse Zonguldak’ta bazı kendini bilmez, densiz kişi ya da kişilerin sağlık kahramanlarımıza yönelik bazı toplu taşıma araçlarında, yollarda, bina girişlerinde ”siz sağlıkçılar bizlerle aynı arabaya binemezsiniz, siz evlere gelmeyiniz, kapıları tutmayınız, gidin bir tesiste kalın” gibi tutarsız laflar ettikleri, sağlıkçılar tarafından esefle karşılanırken, kamuoyunda da bu tip kendini bilmez insanları şiddetle kınıyoruz.

Yaklaşık 50 gündür gece gündüz demeden büyük fedakarlıklar göstererek, anne, baba ve çocuklarından günlerce sosyal tesislerde ayrı yaşamak zorunda kalan, “bir hayat kurtaracağım” diye kendi sağlığından bile ödün vermek durumunda kalan, gece gündüz insan sağlığı için uğraşan o bunaltıcı maske ve giysilerle 8-10 saat üzerlerinden çıkarmadan sadece insan sağlığını düşünen bu kahraman sağlıkçılarla bu tür densiz, saçma sapan yakıştırmalar yapacağınıza onların nasıl gönlünü alırız, onları nasıl daha fazla motive etmeyi düşünün.

Biz insanlar sağlığımızı onlara emanet ediyoruz, siz dışarıda  gününüzü gün ederken, onlar hastanelerde Koronavirüse yakalanan insanları yeniden yaşama döndürmenin mücadelesini veriyorlar.

Televizyonlarda, gazetelerde görüyor okuyorsunuz.

Bir Koronavirüs vakası iyileşip taburcu olurken sağlık çalışanları ne kadar mutlu oluyorlar. Taburcu olanları alkışlıyorlar.

Sizler de onları alkışlasanız ya!

“EVDE KALALIM, HAYATTA KALALIM”

Bakın Türkiye’nin gözü Zonguldak’ta 30 günde ölüm sayısı 54 oldu.  

Lokman GÜL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER