SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TÜRK BÜRO-SEN’DEN EREĞLİ ZİYARETLERİ

TÜRK BÜRO-SEN’DEN EREĞLİ ZİYARETLERİ
Bu haber 29 Eylül 2020 - 16:20 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro-Sen Şube Başkanı Köksal Tunçtürk yönetimi ile birlikte Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,  Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ereğli’de MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk,  Ereğli Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar’ı ziyaret ederek çalışma hayatı ve Ereğli hakkında istişarelerde bulundu.

Türk Büro-Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk, yönetim kurulu üyeleri Kadir Bacıoğlu, Alaattin Korkmaz, İlyas Çimen ve Gürsel Üstündağ Ereğli ziyaretlerine Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile başladı.

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Tunçtürk; Ereğli MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’e hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini, Ereğli ilçesinin önde gelen kurumlarından Ereğli Kaymakamlığı, Ereğli Belediyesi ve Ereğli Ticaret Sanayi Odasından ilçe hakkında yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında verilen bilgiler doğrultusunda Ereğli ilçesinin Zonguldak için ne kadar önemli bir yerde olduğu hakkında, ayrıca iş ve çalışma hayatı konularında bilgi alışverişi yaptıklarını ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER