SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ TUTULMAZ İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ TUTULMAZ İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 29 Eylül 2020 - 16:27 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Devrek ilçemiz Eğerci beldesini ziyaret etti. Eğerci Jandarma Karakolunun yeniden faaliyete geçirilmesi amacıyla incelemelerde bulundu, yetkililere gerekli koordinasyonun sağlanması yönünde talimat verdi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Dirgine Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti, incelemelerde bulundu. Yetkililerden çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Eğerci ve Dirgine köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlarımıza söz vererek kendilerinden gelen öneri ve talepleri dinledi. Muhtarlarımıza kendilerinden beklentilerini de ifade etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, Dirgine’de köy kahvesinde vatandaşlarımızla sohbet etti, çaylarını içti. Ardından Akçabey köyünde dere üzerinde bulunan köprüde incelemelerde bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER