SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ TAM GAZ

ZONGULDAK BELEDİYESİ TAM GAZ
Bu haber 12 Ocak 2021 - 15:52 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin birçok bölgesinde kanalizasyon ve yağmur suyundan ayrıştırma ve içme suyu çalışmaları hızla sürüyor.

Senelerce geçmiş belediyelerin “Zonguldak’ta alt yapı sorunu yok” demelerine rağmen yeni Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve birim müdürleri, fen işleri ve Su işleri müdürleri ekibi şu ana kadar birçok mahallede kanalizasyon, içme suyu işlerinin bittiği, bazı yerlerde de kanalizasyon, yağmur suyundan ayrıştırma ve içme suyu boruları döşeme işlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yeşil Mahalle’de 1650 metre kanalizasyon ve içme suyu, Mithatpaşa Mahallesi’nde kanalizasyon işleri bitti, temiz su ve atık su boru döşeme işleri ise sürüyor.

Tepebaşı Mahallesi’nde içme suyu çalışmaları devam ederken, 168 Evler, Zübeyde Hanım Caddesi, Dilaver içme suyu kanalizasyon işleri ise devam ettiği öğrenilirken, Bağlık Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları tüm hızla devam ediyor.

Sahil yolunda kanalizasyonu yağmur suyundan ayırma işleri devam ederken, Zonguldak şehri ve mahallelerin en büyük sorunu olan kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu problemleri tüm hızıyla çözüme kavuşuyor. Senelerce çözülmeyen alt yapı ve su arıtma şebeke çalışmaları 2021 yılı itibariyle tamamlanacağı belirtilirken, Zonguldak kent merkezinin 3040 senenin alt yapı sorunu da tamamlanmış olacak.

Zonguldak halkı uzun yıllar Zonguldak’ın en büyük sorunu olan alt yapı su ve kanalizasyon derdinden kurtulacak. Bu alt yapıların tamamlanması ile devamlı yapılan asfalt yolların, parkelerin, yollara dökülen betonların kazılma işlemleri de bu sayede bitmiş olacak. Bizler de, özverili çalışan Zonguldak Belediyesi tüm birim müdürleri ve ekiplerini yaptıkları bu başarılı çalışmalardan dolayı kutluyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER