SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MÜFTÜLÜKTEN KAN BAĞIŞI

MÜFTÜLÜKTEN KAN BAĞIŞI
Bu haber 26 Ocak 2021 - 17:06 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ve Zonguldak İl Müftülüğü öncülüğünde Acılık Pazar yerinde kan bağış kampanyası düzenlendi.

Kan bağış kampanyasına Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun, din görevlileri ve gönüllü kan bağışçıları katıldı.

Kan bağışının önemine dikkat çeken Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, “Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Zonguldak il genelindeki 13 hastanemizin yüzde 95 oranında kan ihtiyacını Kan Merkezimiz karşılıyor. Bu nedenle Zonguldak il genelindeki kan bağışçılarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.” dedi.

Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun ise, “Zonguldak il ve ilçe müftülüklerimizde görev yapan din görevlilerimizle birlikte Türk Kızılay Zonguldak Şubesinin daveti üzerine insani ve İslami bir görevimizi ifa etmek üzere bir araya geldik. Sağlığını kaybetmiş bütün hastalarımıza Allah’tan şifalar diliyoruz. Sağlığı yerinde olan tüm halkımızı bu insani ve İslami görevi yerine getirmek için kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER