18:15 - EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, YAYAR’I KUTLADI
18:13 - GEÇMİŞ DÖNEMDEKİ BELEDİYE BAŞKANLARI BİRAYA GELECEK
18:12 - YAVUZYILMAZ, İPTAL OLAN SEFERLERİ MECLİSE TAŞIMIŞTI
18:10 - RÖDEVANS SAHA İŞLETMELERİ CAN ÇEKİŞİYOR!
18:08 - KURBAN
17:18 - GRİZU-263 UZAY TAKIMI DÜNYA BİRİNCİSİ
17:10 - UCUZ ATLATTIK!
17:05 - BAKAN KİRİŞCİ SEL BÖLGESİNİ İNCELEDİ
17:01 - BAŞKENT EDAŞ GÖREV BAŞINDA
Zonguldak Belediyesi tarafından sıfır atık projesi kapsamında bitkisel yağ, pil, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüme tekstil ürünlerini de katarak, ekonomiye de katkı sağlarken, Zonguldak kent merkezinde bazı noktalara ve tüm mahallelere yerleştirilen giyişi ve tekstil kumbaraları ile kullanılmış giyim eşyaları da ekonomiye kazandırılacak.
Zonguldak Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz projelerimize bir yenisini daha ekledik.
Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini gün geçtikçe genişletiyor, bu kapsamda bitkisel yağ, pil, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüme tekstil ürünlerini de katarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.
Şehrimizin merkezi noktaları ve tüm mahallelerimize yerleştireceğimiz giysi ve tekstil kumbaraları ile kullanılmış giyim eşyalarını ekonomiye kazandırmak adına çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz.
Bu doğrultuda duyarlı vatandaşlarımızdan evlerinde kullanılmış giyim ve tekstil eşyalarını çöp yerine geri dönüşüm kumbaralarına bırakmalarını öneriyoruz.”