SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN BİR HİZMET DAHA

ZONGULDAK BELEDİYESİ’NDEN BİR HİZMET DAHA
Bu haber 26 Ocak 2021 - 16:58 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından sıfır atık projesi kapsamında bitkisel yağ, pil, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüme tekstil ürünlerini de katarak, ekonomiye de katkı sağlarken, Zonguldak kent merkezinde bazı noktalara ve tüm mahallelere yerleştirilen giyişi ve tekstil kumbaraları ile kullanılmış giyim eşyaları da ekonomiye kazandırılacak.

Zonguldak Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Sıfır Atık Projesi kapsamında hayata geçirdiğimiz projelerimize bir yenisini daha ekledik.

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini gün geçtikçe genişletiyor, bu kapsamda bitkisel yağ, pil, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüme tekstil ürünlerini de katarak ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.

Şehrimizin merkezi noktaları ve tüm mahallelerimize yerleştireceğimiz giysi ve tekstil kumbaraları ile kullanılmış giyim eşyalarını ekonomiye kazandırmak adına çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz.

Bu doğrultuda duyarlı vatandaşlarımızdan evlerinde kullanılmış giyim ve tekstil eşyalarını çöp yerine geri dönüşüm kumbaralarına bırakmalarını öneriyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER