SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ TUTULMAZ HALKIN SORUNUNU DİNLEDİ

VALİ TUTULMAZ HALKIN SORUNUNU DİNLEDİ
Bu haber 23 Şubat 2021 - 17:23 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Halk Günü”nde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vali Mustafa Tutulmaz göreve geldiği günden itibaren başlatılan ve Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 aydır yapılamayan “Halk Günü” toplantısında, vatandaşların sorunlarını dinlerken, çözüm bulunması konusunda ilgili kurumlarla da istişare yapılacağını vurguladı.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında yapılan “Halk Günü” toplantısına; Vali yardımcısı Turgut Subaşı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk’ün yanı bazı kurum temsilcileri de katıldı

“Halk Günü”nde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Çeşitli kurumlara başvurup da sonuç alamayan vatandaşlarımıza sorunlarını dinleyip, Belediye başkanımız ve Kurum müdürlerimiz ile birlikte çözüm bulmaya çalışacağız. Devletimizin en önemli görevi vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamaktır.

Devlet vatandaş için vardır. Bu anlayışla hareket eden bir yönetim anlayışı ile sık sık bir araya geliyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER