SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HÜRDÜŞÜN GAZETESİ 23 YAŞINDA

HÜRDÜŞÜN GAZETESİ 23 YAŞINDA
Bu haber 29 Nisan 2021 - 10:15 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi tam 23 yıldır Zonguldak’ta haftalık olarak yayın hayatını sürdürüyor.

Gazetecilik ilke ve etik kurallarına bağlı olarak, 23 yıldır Zonguldak halkına; “DOĞRU, DÜRÜST, İLKELİ, SEVİYELİ” habercilik anlayışı ile yayın hayatına devam ediyor.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi Kurucu sahibi Lokman Gül, Yazı İşleri Müdürü İbrahim Gül başta olmak üzere 22 yıldır HÜRDÜŞÜN Gazetesi’ne gerek yazıları ile gerek teknik destekleri ile katkı veren tüm emekçi kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi; Gazetecilik ilke ve kuralları çerçevesinde Zonguldak’ın kalkınması, gelişmesi adına her türlü katkıyı bu zamana kadar vermiştir, bundan sonra da verecektir.

Bu doğrultuda çıktığımız bu yolda bizlere 22 yıldır desteklerini esirgemeyen tüm okurlarımıza teşekkür ediyor, NİCE YILLARA diyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER