SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TOPRAK, ‘CANIMIZ, KANIMIZ SANA FEDA OLSUN EY AKSA!’

TOPRAK, ‘CANIMIZ, KANIMIZ SANA FEDA OLSUN EY AKSA!’
Bu haber 10 Mayıs 2021 - 15:42 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak il Başkanı Sinan Toprak, “Canımız, kanımız sana feda olsun Ey Aksa!” diyerek İsrail’e tepki gösterdi.

Toprak yaptığı açıklamada, “Terör devleti İsrail’ in mübarek Ramazan ayında ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ ya yaptığı çirkin saldırıyı ve Filistinli Müslüman din kardeşlerimize uyguladığı şiddeti kınıyoruz.

Ele geçen ilk fırsatta Müslümanları sindirmeye, korkutmaya ve yıldırmaya çalışan terör devleti İsrail, kardeşlerimiz üzerindeki şiddetini gün geçtikçe arttırmaktadır. Kardeşlerimizin düştüğü bu müşkül durum hepimizin vicdanını sızlatmaktadır.

Filistin, Müslüman dünyasının kanayan yarasıdır! Yaklaşık 2 milyarlık Müslüman dünyası hala bu duruma çözüm bulabilmiş değildir. Bunun vebali hepimizin boynunadır. Müslüman dünyasının Filistin konusunda ortak tavır takınarak yekvücut olması elzemdir!

Bu vesile ile bizler fikr-i Asım fikir ve düşünce derneği olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilmesini isteriz. Gerek kamu kurumları gerekse de diğer STK’larımızla ortak projeler yürütmeye hazır olduğumuzu bildirerek olaylar nedeni ile yaralanan kardeşlerimize acil şifalar dileriz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER