SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Bu haber 17 Mayıs 2021 - 16:59 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Mayıs dönemi ilk toplantısı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.  

Meclis toplantısında gündem maddelerine geçmeden önce, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti’li Meclis üyesi Bekir Selçuk, CHP ve İYİ Parti adına Vahdettin Velioğlu açıklama yaparak İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları sert bir dille kınandı.

MECLİS’TE 17 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılan konuşmaların ardından Zonguldak Belediye Meclisi’nin Mayıs dönemi birinci toplantısında toplam 17 madde görüşüldü.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantı açılış ve yoklama ile başladı.

Gündemin 2 ve 3. Maddeleri İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Nazım imar planı değişikliği ve uygulama imar planı değişikliği teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu okunup oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesi; Zabıta Müdürlüğü’nün Belediye emir ve yasakları uygulama yönetmeliği Türlü İşler Komisyonu’na havale edilirken, gündemin 5 ile 12. Maddeleri tek tek okunup Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 

Gündemin 13. 14.15.16 ve 17. Maddeleri de tek tek okunup İmar Komisyonu’na havale edildi.

Gündemde başka bir madde bulunmaması nedeni ile Mayıs dönemi Meclis toplantısının ikincisinin 21 Mayıs 2021 tarihinde toplanması önerisi oy birliği ile kabul edildi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER