SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MFA MASKE FABRİKASINI AÇTI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MFA MASKE FABRİKASINI AÇTI
Bu haber 04 Haziran 2021 - 17:59 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MFA Kocayusuf Maske Fabrikası ziyaretinde konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fabrikanın örnek bir tesis olduğunu belirterek, özellikle Pandemi döneminde MFA’nın önemli işlere imza attığını ifade etti.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MFA Fabrika açılışında yaptığı konuşmada, “Emeğin başkenti Zonguldak’ta açılışlarla müstesna bir gün geçiriyoruz. Şehrimizin gelişen sanayisini temsil eden fabrikayı Zonguldak’a kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Hayırlara vesile olsun. Fabrikamızın istihdamla beraber MFA kısa zamanda çok önemli işlere imza attı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi seçildi. Salgın döneminde büyük bir gayretle çalıştı. Zonguldak’ın en fazla ihracatını yapan firma oldu ve örnek bir tesistir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MFA’nın Zonguldak’ın en fazla ihracat yapan şirketi olduğunu, sadece teknolojik alt yapısı ile değil, mimari yapısı ile de örnek bir eser olduğunu bunun da takdire şayan olduğunu belirterek, “Türk sanayicisi, ekonomimizin tökezlemesini umanlara inat çalışmaya, üretmeye devam ediyor. Önce yatırım diyorum, istihdam diyorum, üretim diyorum, son olarak da ihracat diyorum. MFA 4’ünü de yapıyor. Türkiye’nin üretim kapasitesi günden güne güçleniyor. Biz de her sektör için yatırımcımızın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Üreten, ihraç eden, özellikle insanımıza iş ve aş imkanı sunan, ekonomimize güç katan her müteşebbisin başımızın üstünde yeri vardır. 70 milyon liralık yatırımla yeni filtre fabrikasının da en kısa sürede faaliyete geçmesini temenni ediyorum. Korona virüs salgını sürecinde çalışmalarından doları Zonguldak ve ülkem adına teşekkür ediyorum. Bakanlıklarımızı da destek olduğu için teşekkür ediyorum. Türk sanayicisi, ekonomimizin tökezlemesini umanlara inat çalışmaya, üretmeye, insanımız için istihdam oluşturmaya devam ediyor. 84 milyonun derdine derman olmayı kendimize görev biliyoruz. Salgın sürecinde, şimdiye kadar 661 milyar liralık destek ve yardımda bulunduk. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin dahi maske savaşına tutuştuğu, solunum cihazı kıtlığının çekildiği, yaşlı bakım evlerinin adeta morga dönüştüğü bir dönemde biz birinci sınıf sağlık hizmetini ücretsiz sunduk” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER