SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONDEF VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ

ZONDEF VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
Bu haber 15 Haziran 2021 - 17:38 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ziya Öncan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular, çalışmaları ile ilgili bilgi sundular.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan ve Yönetimi Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz‘a ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu ZONDEF Vali Mustafa Tutulmaz’a İstanbul Yenikapı’da yapmayı planladıkları Zonguldak tanıtım günleri ile ilgili bilgi verdi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ile ilgili bilgi veren Zonguldak Dernekleri Federasyonu ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan, “Zonguldak Dernekler Federasyonları olarak yeni oluşan yönetim ile tanışma ve nezaket ziyareti gerçekleştirdik.

Bunun yanında İstanbul’da yapmayı planladığımız Zonguldak tanıtım günleri ve fuar günü ile ilgili görüş alışverişse bulunarak sunum yapacağız.

İstanbul Yenikapı’da bütün illerin federasyonlarının öncülüğünde tanıtım günleri yapılıyor. Bazı iller dokuzuncusunu yapıyor, Zonguldak olarak biz ilkini yapacağız.

Biz dilekçemizi verdik tarihini İstanbul Büyükşehir Belediyesi belirleyecek. Tanıtım günleri Eylül-Ekim ayı gibi yapılıyor, kesin dönüş yapıldığında bunu geniş kapsamlı basın toplantısıyla açıklayacağız” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER