SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA ANLAMLI ETKİNLİK

ZONGULDAK’TA ANLAMLI ETKİNLİK
Bu haber 10 Ağustos 2021 - 18:13 'de eklendi ve 84 views kez görüntülendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü işbirliği ile “Hep birlikte el ele konseri” düzenlenecek.

Ücretsiz düzenlenecek olan konser 12 Ağustos Perşembe günü(yarın) karaelmas Kemal Köksal Stadında gerçekleştirilecek.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen yangın felaketlerinden olumsuz olarak etkilenen çocuklarımız ile sessiz dostlarımız olan canlılarımıza destek olmak amacı ile düzenlenecek olan etkinlikte yangın bölgelerindeki çocuklar için oyuncak, yangınlarda mağdur olan hayvanlar için de mama desteği sağlanacak.

Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen yangın felaketlerinden olumsuz olarak etkilenen çocuklarımız ile sessiz dostlarımız olan canlılarımıza destek olmak, umutların tükendiği noktada yitirilen umutları yeniden yeşertebilmek adına Zonguldak Belediye Başkanlığı ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenleyeceğimiz hep birlikte el ele konserimize tüm halkımız davetlidir.

Etkinlik girişi çocuklar için oyuncak, sessiz dostlarımız için ise mama ile olacaktır.” denilerek tüm Zonguldak halkının davetli olduğu kaydedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER