SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ, VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ
Bu haber 31 Ağustos 2021 - 16:21 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından “Halk günü” toplantıları devam ederken, vatandaşların sorun ve talepleri dinleniyor.

Toplantıya; Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra, Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör, Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Veli Köktürk,  İŞKUR İl Müdür Vekili Hakkı Alkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Civelek’in yanı sıra ilgili daire müdürleri de katıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz’a talep ve isteklerini dile getirmek isteyen vatandaşlar, özellikli iş ve önümüzdeki hafta açılacak okul öncesi okul ihtiyaçları konusunda yardım istedikleri gözlendi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Tutulmaz, vatandaşların sorunlarının yerine getirilmesi konusunda katkı verilmesi için ilgili daire müdürleri ile görüşerek, taleplerin yerine getirilmeye çalışıldığı gözlendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER