SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GENCER’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

GENCER’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ
Bu haber 14 Eylül 2021 - 15:54 'de eklendi ve 140 views kez görüntülendi.

Çankırı, Bolu, Sinop, Karabük, Bartın, Kastamonu, Zonguldak İllerinin İl temsili olan STK’lari tarafından Ankara’da kurulan ve Türkiye’de adeta rol model olan Ankara Batı Karadeniz Birliği Yönetimi,  Birlik Başkanı Tuncay Gencer’in yeni açmış olduğu Yaşam Spor Paten Satış Mağazasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

STK temsilcileri; “Ankara’da ve bölgede hedef kitlesi olan yaklaşık 3.500.000 güzide insanımızın yansıra dünyadaki bütün mazlumlara Veren El şiarı ile hizmeti kendine ilke edinmiş Birliğimiz; eğitim, kültür, yardımlaşma, lobi, lojistik ve farkındalık faaliyetleri ile Türkiye’de lider konuma gelmiş olmakla birlikte Devletimizin karar alıcı mekanizmalarında bölge adına söz söylemek amacı ile yetişmiş insanımızın yeterince yer bulamaması en büyük dertlerimizden birisidir. Bu manada Veren El şiarı ile Bölgesine, ülkesine ve dünyaya katkı veren iyi insan odaklı bütün insanlar adına hizmet eden bütün inovatif girişimcilerimizi tebrik eder, Tuncay Gencer Başkanımıza Hayırlı bol ve bereketli kazançlar dileriz.

Birlikte Biriz, Birlikte Biziz, Birlikte Varız Birlikte güçlüyüz. Birlikte Rahmet,  ayrılıkta azap vardır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER