SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SAADET PARTİSİ KONGREYE GİDİYOR

SAADET PARTİSİ KONGREYE GİDİYOR
Bu haber 13 Ekim 2021 - 12:56 'de eklendi ve 161 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi(SP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı 7’nci olağan kongresi Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.

Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer yaptığı açıklamada; 7. Olağan kongrelerinin 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 14.00’te Dedeman Otel Karaelmas Salonu’nda yapılacağını söyledi.

Üstünyer açıklamasında, kongreye Genel Başkan yardımcıları ile il dışından da misafirlerin katılacağını belirterek, halkın da davetli olduğunu ifade etti. Üstünyer kongre ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “Kongreye sürpriz misafirlerin katılacağını, bunlardan bir tanesinin genel başkan yardımcılarından birisinin olacağını, Kongreye tüm delegelerin, üyelerin ve halkın davetli olduğunu, protokol, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının davet edileceğini, Saadet Partisi’nin Millî Görüş’ün tek temsilcisi olduğunu, taklitlerinden sakınılması gerektiğini, “Millî Görüş” ve “Adil Düzen” sloganlarının Saadet Partisi adına tescilli olduğunu, başkaları tarafından kullanılmasının hukuken suç teşkil ettiğini, Saadet Partisi’nin şu anda herhangi bir ittifakta olmadığını, kongrenin Zonguldak’ımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER