SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AHMET DAVUTOĞLU ZONGULDAK’A GELİYOR

AHMET DAVUTOĞLU ZONGULDAK’A GELİYOR
Bu haber 26 Ekim 2021 - 17:20 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 5 Kasım Cuma günü Zonguldak’a geleceği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 5 Kasım Cuma günü Zonguldak’a gelip Dedeman Otel’de basın toplantısı ve ardından Uzun Mehmet Camiisi’nde Cuma namazı kıldıktan sonra, bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etmesi bekleniyor.

Davutoğlu 6 Kasım Cumartesi günü ise esnafları ziyaret edip, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyeceği öğrenildi. Davutoğlu ile birlikte partinin üst yönetiminden etkili isimlerin de Zonguldak’a gelmesi bekleniyor.

Bilindiği gibi; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun 18-19 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Zonguldak programı Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta yaşanan sel felaketi dolayısı ile ertelenmişti. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER