SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Bu haber 28 Ekim 2021 - 17:15 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen, Cumhuriyet’imizin 98’nci yıldönümü dolayısı ile basın açıklaması yaptı.

Erkmen açıklamasında, “İnsan karakterlerine en uygun rejim olan, Egemenliğin kayıtsız şartsız milletindir sözüyle taçlandırmış büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağanı “Cumhuriyet’imizin 98. kuruluş yıldönümünü büyük gurur ve heyecanla kutluyoruz.” diyerek şunları söyledi.

“Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin ilanından bugüne Türkiye Cumhuriyetinin büyük önderimizin gösterdiği hedef olan çağdaş uygarlık yolunda kalkınması, gelişmesi ve insanımızın refahı için emek sarf etmiş bütün büyüklerimizi, vatan evlatlarını yine şükranla anıyoruz.

Bütün yetkinin bir kişide değil, hakimiyetin millete ait olduğu Cumhuriyet rejiminin, kimsesizlerin kimsesi olduğunu, herkese fırsat eşitliği veren hukukun üstünlüğüne dayanan bir sistem olduğunu unutmadan, yokluk içinde varoluş mücadelesi verilerek kazanılan şanlı destan sonucu tercih edilen bir yönetim sistemi olduğu bilinciyle, bizlere Atamızın armağanı kazanımlarıyla emanet edildiğini bu nedenle sonsuza kadar Türkiye Cumhuriyetini yaşatmanın hepimizin sorumluluğu olduğunu bugün bir kez daha hatırlatıyor, sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz.

Atatürk’ün “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir” sözü Cumhuriyetten vazgeçmeyeceğimizin en büyük kanıtı olup, büyük mücadele sonucu Atatürk’ün önderliğinde Türk Milletinin şanla şerefle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti kimsenin kuşkusu olmasın ki mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır.

98. yılımız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene. Yaşasın Cumhuriyet. Saygılarımla en büyük bayramımızı İYİ Parti ailesi olarak kutluyoruz. Nice yıllara.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER