SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZABITA 44 İŞYERİNİ DENETLEDİ

ZABITA 44 İŞYERİNİ DENETLEDİ
Bu haber 12 Kasım 2021 - 16:23 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri market, unlu mamuller, ekmek ve simit fırınlarında denetim gerçekleştirdi.

44 işletmenin denetlendiği belirtilirken, son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığı tespit edilen 7 işletmeye ve ürün fiyatı etiketi ile kasa ödeme noktasındaki fiyatların uyuşmaması sonucu 2 işletmeye de ceza verildiği belirtildi.

Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre; Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce 09.11.2021-11.11.2021 tarihleri arasında İlimiz şehir merkezinde yapılan market, unlu mamuller, ekmek ve simit fırınları işletmeleri denetimleri neticesinde; 44 işletme denetlenmiş, yapılan kontrollerde son kullanma tarihi geçmiş ürünleri satışa arz ettiklerinden 7 işletmeye, ürün fiyat etiketi ile kasa ödeme noktası miktarı uyuşmadığından 2 işletmeye, umumi temizlik kurallarına riayet etmediğinden 2 işletmeye idari para cezası uygulanmak üzere, tutanak tanzim edilmiş olup, tarihi geçmiş ürünlere el konularak imha edilmiştir.

Denetlenen işletmelere genel kurallara uyulması hususunda hassasiyet göstermeleri ve denetimlerin periyodik aralıklarla devam edeceği konularında bilgilendirme yapılmıştır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER