SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DAVUTOĞLU’NDAN ZONGULDAK HEYETİNE ÖZEL İLGİ

DAVUTOĞLU’NDAN ZONGULDAK HEYETİNE ÖZEL İLGİ
Bu haber 24 Kasım 2021 - 14:53 'de eklendi ve 425 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi il Zonguldak Başkanı Mustafa Kutayer ve tüm ilçe başkanları, yöneticileri ile beraber Ankara’ya giderek, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan yardımcıları ile görüşme yaptılar.  

Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret sırasında, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu Zonguldak heyetine “hoş geldiniz” diyerek, Zonguldak ile ilgili birçok konuda fikir alış verişinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun özel bir daveti üzerine Ankara’ya geden İl Başkanı Mustafa Kutayer ve ilçe yöneticileri, Davutoğlu ve Gelecek Partisi üst düzey yöneticilerinin Zonguldak teşkilatına özel ilgi göstermesi, Zonguldak teşkilatı için büyük bir moral olurken, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Zonguldak heyeti ile birlikte öğle yemeği yediler.

Öte yandan; Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bilindiği gibi 5-6 Kasım tarihlerinde Zonguldak’a bir ziyaret gerçekleştirecekti ancak Davutoğlu’nun Van ziyareti sırasında asansörün düşmesi sonucu bu ziyaret bir süre ertelenmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER