SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ İL YÖNETİMİ TOPLANDI

AK PARTİ İL YÖNETİMİ TOPLANDI
Bu haber 07 Aralık 2021 - 16:43 'de eklendi ve 167 views kez görüntülendi.

AK Parti il yönetimi haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Zeki Tosun Başkanlığı’nda yaptı. Toplantı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan il Başkanı Zeki Tosun;  “Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı Zonguldak Belediye Başkanımız Sn Dr. Ömer Selim Alan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız çalışmaları hakkında il yönetimini bilgilendirdi. Şehrimizin çehresini değiştiren projeler ve çalışmalar hakkında sunum yaptı. Belediye Başkanımıza katılımı ve bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.

Birim Başkanları ve İlçe Koordinatörlerimizin raporları alındı. Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantımızda almış olduğumuz kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER