SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SAHİL 20 ŞUBAT’TA AÇILIYOR

SAHİL 20 ŞUBAT’TA AÇILIYOR
Bu haber 11 Ocak 2022 - 17:20 'de eklendi ve 197 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, sahil projesinin 20 Şubat‘ta hizmete açılacağını söyledi.

Zonguldak sahil projesi yüklenici firmasına doğa şartları nedeniyle 15 Ekim’ de ek süre verilerek 11 Şubat‘a kadar süre tanınmıştı.  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, firmanın ikinci ek sürede çalışmayı tamamlayacağını ve hizmete açılacağını söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Sahil projesi ile ilgili 20 Şubat söylemiştim. Günden güne tarih değişecek bir durum yok. Biz de biran önde açılsın istiyoruz.  Bizde artık vatandaşımızın daha fazla beklemesini istemiyoruz.” dedi.

LAVUAR ALANI 15 GÜN İÇİNDE BAŞLAYACAK

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Lavuar ile ilgili başladık tam olarak Lavuardaki hafriyata başlamadık. Onu da inşallah 15 gün içerisinde başlıyoruz. Lavuar alanı 20 yıldan beri ne yazık ki bu şehrin kanayan bir yarası. Yıllarca boş kaldı, şehrin en güzel yerinde insanların nefes alması için çok güzide bir alan inşallah bunu da önümüzdeki sene bu zamanlarda vatandaşlarımızın kullanımına açılacak”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER