SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ‘DEDE’ OPERASYONU!

ZONGULDAK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ‘DEDE’ OPERASYONU!
Bu haber 18 Ocak 2022 - 17:09 'de eklendi ve 251 views kez görüntülendi.

Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 16 Eylül 2021 tarihinde Zonguldak Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Züleyha Aldoğan tam 4 ay sonra kendi ekibini kurmaya başladı.

Eski Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun döneminde Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Saadettin Dede’nin görevden alınıp, yerine Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü döneminde birlikte çalıştığı ve son olarak Ankara Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Fahri Karaaslan’ın Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine getirilmesi, Zonguldak Milli Eğitim camiasında hem şaşkınlık, hem de diğer müdür yardımcıları arasında da panik havası yarattığı belirtiliyor.

Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saadettin Dede’nin geçtiğimiz Cuma günü görev süresinin dolması, sürenin de uzatılmaması, Dede’nin yerine Aldoğan’ın eski çalışma arkadaşının getirilmesi ile Zonguldak Milli eğitim camiasında operasyonun başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

Saadettin Dede’nin görevden alınması, ayrıca Dede’nin Eğitim Bir-Sen eski Şube Başkanı olması Eğitim Bir-Sen camiasında da şaşkınlık yaratırken, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar’ın ise Dede’nin görevden alınması sonrasında her hangi bir açıklamada bulunmaması dikkat çekiyor.

Öte yandan; geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Ortaöğretim kurumları resim, kompozisyon ve şiir yarışması ödül töreninde Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan’a konuşma yaptırılmaması sonrasında farklı düşünceler ortaya atılırken, Dede’nin görevden alınıp, yerine eski çalışma arkadaşı Fahri Karaaslan’ın bir gün sonra Zonguldak Milli Eğitim Müdür yardımcılığı görevine atama haberi Eğitim Bir-Sen ve Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü’nde şaşkınlıkla karşılandığı, bu görevden alma veya atama ile ilgili ne AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, ne de AK Parti il yönetiminin de haberi olmadığı belirtiliyor. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER