SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN HALK OTOBÜSÜ İLE İLGİLİ KONUŞTU

ALAN HALK OTOBÜSÜ İLE İLGİLİ KONUŞTU
Bu haber 24 Ocak 2022 - 16:33 'de eklendi ve 220 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Halk Otobüsü ile ilgili yaptığı açıklamada dolmuşçu esnafıyla son kez bir araya geleceklerini söyledi.

Halk otobüsü ihale süreci hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Modeli yavaş yavaş belirledik. En kısa zamanda inşallah kökten radikal bir çözüm olacak. Zonguldak‘ta ne yazık ki bu yıllardır kronik hale gelmiş bir sorun teşkil ediyor. Vatandaşımızın mağdur olmaması için en olumlu şekilde bunu sonuçlandırmaya arkadaşlarımıza beraber çalışıyoruz. Trafik Komisyonu başkanımız da yanımızda diğer illerle ilgili de bu dönüşümler nasıl sağlandı nasıl modellemeler yapıldı biz hepsini çalıştık artık en uygun modeli oda başkanımız Osman Bahar ve dolmuşçu kardeşlerimiz ile hep beraber son kez daha bir araya gelip konuşacağız. Tabi bunlar hemen ha deyince olmuyor bu işleri yasal düzene oturtmak lazım ki bu tip sıkıntıları bir daha yaşamayalım” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER