SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

COŞKUN: KÜÇÜK ESNAFIMIZ SIKINTI ÇEKİYOR

COŞKUN: KÜÇÜK ESNAFIMIZ SIKINTI ÇEKİYOR
Bu haber 01 Şubat 2022 - 17:28 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, elektrik ve doğalgaza yılbaşından itibaren uygulanan zamlı tarifenin yeniden değerlendirilerek, esnaf ve vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde olması gerektiğini söyledi.

“Elektrik kullanımında alt sınır konutlarda en az 500 kilovatsaat, iş yerlerinde ise 1500 kilovatsaat olmalıdır” diyen Coşkun, bu konuda geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’da toplantı yaptıklarını ve bu konuda taleplerinin olduğunu ifade etti.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini söyleyen Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, elektrik ve doğalgaz fiyatlarının yüksekliğinde esnaf ve vatandaşların sıkıntılı olduğunu hatırlatarak şunları belirtti.

 “Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ankara’da toplantı yaptık. Toplantıda gündemimiz genelde elektrik, doğalgaz ve akaryakıta gelen zamlar oldu. Özellikle genel başkanımızdan konutlar ve işyerleriyle ilgili talebimiz oldu. Konutlarda 500 kilovatsaat, işyerlerinde ise 1500 kilovatsaatte kadar yeniden bir değerlendirme yapılması ondan sonra zamlı tarifeye geçilmesi konusunda talebimiz oldu. Bu konuda genel başkanımız, Enerji Bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşecek. Özellikle küçük esnaflarımız işyerlerinde dolaplarını ve klimalarını çalıştırmakta büyük sıkıntılar çekmekte.” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER