SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN ÖZER: ZONGULDAK’A VEFA BORCUM VAR

BAKAN ÖZER: ZONGULDAK’A VEFA BORCUM VAR
Bu haber 04 Şubat 2022 - 17:40 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak’a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ilk olarak Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bakan Mahmut Özer’in ziyaretine;  AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun ve il protokolü tarafından karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlığında Vali Mustafa Tutulmaz, Bakan Yardımcısı Petek Aşkar, bakanlık bürokratları, il ve ilçe Milli Eğitim müdürlerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “”Bugün Milli Eğitim Bakanlığı için çok önemli bir gün. 1960’lı yıllardan itibaren öğretmenliğe mahsus bir meslek kanun özlemi dün itibariyle TBMM’de yasalaştı ve artık 60 yıllık özlemde giderilmiş oldu.” diyerek, ““Bugün Zonguldak’tayız. Burası benim memleketim. Hayatımın 16 yılını burada geçirdim. Yaklaşık 2 dönem rektörlük yaptım, çok sevdiğim bir kent. Burada Sayın Valimiz, Belediye başkanlarımız, kurum müdürlerimizle birlikte Zonguldak’taki eğitimin kalitesini nasıl arttırabiliriz, hangi yatırımları yapabiliriz bunları birlikte değerlendireceğiz ve inşallah çok güzel müjdeleri sizinle paylaşacağız. Zonguldak’a vefa borcum var. Onun için bu vesileyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm imkanlarını şehrimizle paylaşma imkanımız olacak. ” diye ifade etti.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER