SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: ESNAFIMIZIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI

ERKMEN: ESNAFIMIZIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI
Bu haber 03 Mart 2022 - 15:15 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen ve Merkez ilçe Başkanı Dilay Küçük ile il ilçe yöneticileriyle birlikte Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük ile Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Kadir Habiboğlu’nu ziyaret etti.

İlk olarak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük’ü ziyaret eden İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, küçük esnafın dayanacak gücünün kalmadığını belirterek şunları ifade etti.

“VATANDAŞIN ZATEN ALIM GÜCÜ KALMADI, ESNAFIMIZIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

“Merkez İlçe Başkanımız Dilay Küçük ile İl ve İlçe yöneticilerimiz birlikte Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alpaslan Küçük’u ziyaret ederek hem odanın çalışmaları ile ilgili bilgiler aldık hem de odaya kayıtlı esnaf arkadaşlarımızın sorunlarıyla ilgili yararlı bir sohbet gerçekleştirdik. Tüm esnafımızın olduğu gibi Lokantacı, Kahveci, Fırıncı arkadaşlarımızın pandemi döneminin başlangıcından bugüne yaşadıkları sıkıntıların artarak devam ettiğini, üstelik bir de son zamanlarda elektrik zamlarından ötürü iyice bunaldıklarına şahit olduk. Vatandaşın zaten alım gücü kalmadı, esnafımızın dayanacak gücü kalmadı. Allah sonunu hayırlı etsin. Gidişat iç açıcı değil.”  

“ZİNCİR MARKETLER KARŞISINDA KÜÇÜK ESNAFIN KORUNMASI SAĞLANMALIDIR”

Bakkallar, Tekel Bayileri ve Kantinciler Odası Başkanı Kadir Hatiboğlu’nu da ziyaret eden İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, “Zonguldak Bakkallar, Tekel Bayileri ve Kantinciler Odası Başkanı Kadir Hatiboğlu ve Başkan Yardımcısı Berk Pak arkadaşımızı ziyaret ederek odaya kayıtlı esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını konuştuk. Pandemi süreci de dahil en çok mağduriyet yaşayan esnaf kesimi olan bu oda mensubu arkadaşlarımızın hala mağduriyetleri devam ediyor. Perakende yasasının bir an önce çıkarılıp zincir marketler karşısında küçük esnafın korunması sağlanmalıdır aksi halde esnafın her gün sıkıntıları katlanarak artmaktadır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER