SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERCAN ŞEHRİ YENİDEN SEÇİLDİ

ERCAN ŞEHRİ YENİDEN SEÇİLDİ
Bu haber 10 Mart 2022 - 16:25 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

Zonguldak Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresi Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığı’nı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un yaptığı kongrede mevcut başkan Ercan Şehri yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kongre öncesinde meslekte 20 ve daha yukarı olan üyelere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Kongreye; Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Pazarcılar Odası Başkanı Tunay Küçük ile üyeler katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Ercan Şehri; “Allah rahmet eylesin bu görev için merhum başkanımız Baki Kahyaoğlu’dan sonra yetki aldık. Zonguldak’ta çok güzel işler yaptık. Baki Başkanımla Zonguldak İş Geliştirme Merkezi (ZİGEM) ve MEKSA’yı açtık. Bu zaman zarfında ne Baki Kahyaoğlu başkanım ne de ben tek kuruş maaş almadık. Vergi dairesine, sigortaya hiçbir borcu olmayan bir odayız. Arkadaşlarımız özveriyle çalışıyorlar. Bundan sonrada özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aralık ayında iş güvenliğinden müfettişler geldi ve çok sıkı tedbirler var. Pandemi nedeniyle bir araya gelemedik ama en kısa zamanda bir araya geleceğiz ve işin ciddiyetini sizlere anlatacağız. Genel Kurulumuza katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Konuşmanın ardından tek liste ile gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ercan Şehri, Ali Nas,  Fahrettin Aydın, Şendoğan Kaya, Feridun Ergin, Erol uzun, Nevzat Arslan.

Denetleme Kurulu: Altan Şanlı, Sefa Çelik, Uğur Tan.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER