SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

25 AFGANİSTAN UYRUKLU DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

25 AFGANİSTAN UYRUKLU DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
Bu haber 12 Mayıs 2022 - 16:46 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta 25 düzensiz Afganistan uyruklu kişi yakalanıp, haklarında işlem yapıldığı bildirildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Türkiye’ye kaçak giriş yaptıkları belirlenen, kimlik bilgilerini ibraz etmeyen 25 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Düzensiz göç ile mücadeleye yönelik ilimiz polis sorumluluk bölgesinde yapılan denetimlerde (25) Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalanmıştır.

Düzensiz göç ile mücadeleye yönelik ilimiz polis sorumluluk bölgesinde 11-12.05.2022 günleri yapılan denetimlerde kimlik bilgilerini ibraz edemeyen toplam (25) Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalanmıştır.

Yakalanan düzensiz göçmenlerin İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile irtibatlı olarak iş ve işlemlerine devam edilmekte olup akabinde geri gönderme merkezlerine sevkleri yapılacaktır.

Göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzensiz göçmenlerin ve göçmen kaçakçılığı suçunu işleyen şahısların kolluk birimlerimizce yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edilecektir.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER