SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YEŞİL, DEVREK’TE MADENCİLERLE BULUŞTU

YEŞİL, DEVREK’TE MADENCİLERLE BULUŞTU
Bu haber 26 Eylül 2022 - 17:24 'de eklendi ve 88 views kez görüntülendi.

4 Ekim tarihinde başlayacak delege seçimi öncesinde adaylar her fırsatta madenci ile buluşarak projelerini anlatarak madenciyi etkilemeye çalışıyorlar.

Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) delege seçimi Ekim ayında yapılacak ve genel başkanlık seçimi ise Şubat 2024’te yapılacak.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, seçim çalışmaları kapsamında İşçilerin daveti üzerine Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Madencilerle bir araya geldi.

Her fırsatta işçilerle bir araya gelen Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Hakan Yeşil, Bugün Devrek ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) Gelik İşletme Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle bir araya geldi. Maden işçileriyle kahvaltıda buluşan GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil “Madenci arkadaşlarımız böyle bir etkinlik düzenlemişler, bizi davet ettiler. Biz de seçimde izleyeceğimiz yol haritası hakkında bir bilgi alışverişi yaptık. Davetlerinden dolayı işçi kardeşlerime  teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER