SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İŞKUR’dan ERDEMİR’e ziyaret

İŞKUR’dan ERDEMİR’e ziyaret
Bu haber 04 Ekim 2022 - 16:34 'de eklendi ve 183 views kez görüntülendi.

İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e ziyarette bulundu.

İl Müdürü ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezinde görevli iş ve meslek danışmanları Serkan Hasan Köse ve Sibel Türköz Genel Müdür Peker tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Ülkemizde çelik sektörünün lideri durumunda bulunan Oyak Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde Türk çelik sektörünün en büyük yassı çelik üreticisi olan Erdemir’in Genel Müdürlüğüne yakın zamanda atanan Peker’e il Müdürümüz hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Göreve yeni başlayan Genel Müdür Peker, ülke ekonomisine büyük katkısı olan ve Ereğli’nin can damarı durumunda bulunan Erdemir ‘in ilimize yaptığı en büyük katma değerin istihdam ve diğer sanayilerin gelişimine katkısı olduğunu belirterek, İŞKUR’la ortak paydası olan istihdamın artırılması, mesleki eğitim, engelli personel açığının karşılanması gibi İlimize katkı sunacak her türlü konuda Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü ile işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Ardından Kurum hizmetleri ve yapılabilecek işbirliği çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER