SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS: 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

GMİS: 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Bu haber 02 Aralık 2022 - 17:12 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaparak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Yeşil’in açıklaması şöyle;

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli bireylerin farkındalık oluşturması, sorunlarını ve hayatlarını kolaylaştıracak çözümleri dile getirmeleri için önemli bir gündür.

Engelli vatandaşların sorunlarının aşılabilmesi, onlar için yaşamın kolaylaştırılması, hayat standartlarının yükseltilmesi ve toplumsal yaşamda hayatlarına anlam katabilmeleri adına; bu alandaki sosyal duyarlılık ve bilincin yükseltilmesi ancak toplumdaki her bireyin engellilere yönelik farkındalığını artırmakla mümkün olacaktır. Engelli bireylerin hayatlarının her dakikasında, yaşamlarının her alanında başarıyla yer almaları, sosyal hayatta daha aktif olmaları için gereken tüm çalışmaların en kısa sürede yapılması en büyük dileğimizdir.

Engelli vatandaşlarımızın ve onların hayat standartlarını yükseltmek için büyük fedakarlıklar yapan ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER