SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AYÇİÇEK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYÇİÇEK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 21 Mart 2023 - 17:28 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde görevinden ayrılarak, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında açıklama yapan AK Parti milletvekili aday adayı Mükerrem Ayçiçek, “AK Parti Zonguldak Milletvekilliği Aday Adaylığı ile çıktığımız bu yolda Basın mensuplarımız,  teşkilatımız ve sevenlerimiz ile bir araya geldik.

Trabzonlu ailenin Zonguldak’ta doğup büyümüş, 35 yıldır ticaret yapmış, kurucu il başkan yardımcısı olarak görev yaptığım AK Parti’de aktif olarak göreve başladım. Çok güzel bir aile ortamıyla 32 aydır ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Zonguldak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedeflere ulaşmak için yük almak için çalışmalarımızı başarılı şekilde getirdiğimizi inanıyorum. Ama gönül rahatlığıyla biz bugüne kadar partimizi her kulvarda öncü olduk. Birlikte gönül gönüle vererek Ak Partimize şehrimizi kucaklaştırmak için elimizden geleni yaptık. Misyonu vizyonu olan partidir. Cumhurbaşkanımızı şehrimizde temsil etmeye çalıştık. 2023 vizyonuna ulaşmak için sayılı günler var. 2023 normal tarih değil. 2023 yılı ayağına takılan pranganın son halkısını koparacağımız bir Türkiye’nin dünyaya damga vuracağı tarihtir. Bizde varış diyoruz. Bende bu davanın içindeyim. Bu göreve sonucuna bakmaksızın milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Biz bu davaya gönül vermiş insanlarız. Sevmek özveriyi gerektirir. Biz bunların hepsine varız. Allah çıktığımız yolda hayırlara vesile olur. İnşallah bu yolda bizler mahcup eylemez. Biz buraya kişiler için gelmedik. İnandığımız biri var. Devleti milleti için koyduğu hedefleri var. Ankara’da Zonguldak’ta temsil etmek için elimden geleni yapacağım. Eğer listeye giremezsem 14 Mayıs akşamına kadar 5 tane isim için elimden geleni yapacağıma sizlerin huzurunda buradan söz veriyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuz açık olsun.”

Milletvekili aday adayı Mükerrem Ayçiçek, başvuru dosyasını AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Lütfiye Zilan Cenk’e teslim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER