SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ 22. KEZ KAN VERDİ

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ 22. KEZ KAN VERDİ
Bu haber 01 Haziran 2023 - 17:48 'de eklendi ve 551 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş 22 kez kan bağışında bulunarak, sağlıklı tüm insanların da kan bağışında bulunarak hayat kurtarmaları gerektiğini hatırlattı.

Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışında bulunan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş; “Verilen her bir damla kan, kurtarılan bir can’dır” diyerek tüm vatandaşları kan bağışına davet etti.

22 kez kan bağışında bulunduğunu belirten Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş; “2.Makasta bulunan Kızılay Kan Bağış Merkezinde “Verilen her bir damla kan, kurtarılan bir can’dır” prensibinden yola çıkarak 22.defa kan bağışında bulundum. Kara günde / zor zamanda ihtiyaçlara cevap vermek üzere tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER