SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“MİNİMUM 1 DÖNEM…”

“MİNİMUM 1 DÖNEM…”
Bu haber 31 Ekim 2023 - 14:48 'de eklendi ve 301 views kez görüntülendi.

NAZTEKNİK OSGB şirketinde Portfoy Yöneticisi olan Zonguldaklı Ceyda Türedioğlu’nun ziyaret sonrası Nejdet Tıskaoğlu’nu “Zonguldak gelecek Dönem İl Belediye Başkan Adayı” olarak tanıttığı sosyal medya paylaşımına Tıskaoğlu’ndan cevap geldi.

“Ne Zonguldak.. Ne Çaycuma.. Ne Kilimli.. Ne de her hangi bir belediye başkan adaylığını asla ve asla düşünmüyorum” diyen Nejdet Tıskaoğlu, “Yapılamaz denen tüm mega projeler Ak Parti iktidarında ve Ömer Selim ALAN başkanlığında bir bir hayata geçmektedir. Ömer Selim Alan Başkanımız minimum 1 dönem daha mutlaka görevde kalmalıdır” dedi.

Nejdet Tıskaoğlu’nun sosyal medya paylaşımı şöyle;

“Seçim hattı mahalline girmiş olduğumuz şu süreçte elbette ki herkesin gönlünde farklı bir aslan yatmakta. Kimileri iyi niyet ile kimleri de art niyet ile bu isimleri kamuoyunda zikretmekte. Bizim için değerli olan kardeşimiz Ceyda hanım da gönlünden geçenleri sosyal medya hesabında tamamen iyi niyeti ile paylaşmış. Lakin şunun altını kalın çizgiler ile çizmek isterim ki ‘Benim ASLA ve ASLA Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı gibi bir düşüncem bulunmamaktadır. Zonguldak Belediye başkanımız Sayın Ömer Selim ALAN tarihi projelere imza atarken, Zonguldak kendisi ile yepyeni bir vizyona bürünürken bu tür yorum ve paylaşımlar sadece Zonguldak’a zarar verir. Yapılamaz denen tüm mega projeler Ak Parti iktidarında ve Ömer Selim ALAN başkanlığında bir bir hayata geçmektedir. Ömer Selim Alan Başkanımız minimum 1 dönem daha mutlaka görevde kalmalıdır. Bize gönül veren dostlarımız elbetteki bizi bir yerlere layık görebilirler. Sağolsunlar Varolsunlar. Ama şunu net bir dille tekrar ifade etmek istiyorum ki, Ne Zonguldak.. Ne Çaycuma.. Ne Kilimli.. Ne de her hangi bir belediye başkan adaylığını asla ve asla düşünmüyorum. Saygı ve sevgilerimle..”

NE OLMUŞTU?

NAZTEKNİK OSGB şirketinde Portfoy Yöneticisi Ceyda Türedioğlu, geçtiğimiz günlerde Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile bir araya gelmiş, birlikte çekilen ziyaret fotoğrafı paylaşarak, Nejdet Tıskaoğlu’nu “Zonguldak gelecek Dönem İl Belediye Başkan Adayı” olarak ifade etmişti.

Türedioğlu paylaşımında “Memleketimin çok değerli iş adamları Elcab Kablo Hentbol Başkanı, Elcab Kablo ve Hoçin  Yönetim Kurulu Başkanı ve Zonguldak gelecek Dönem İl Belediye Başkan Adayı Nejdet Tıskaoğlu, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Askon USA ve Zonguldak İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Özmekik ile tanışmaktan büyük şeref duydum” İfadelerine yer vermişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER