SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VANDALLAR GÖREV BAŞINDA!

VANDALLAR GÖREV BAŞINDA!
Bu haber 31 Ekim 2023 - 18:20 'de eklendi ve 170 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kent Konseyi ve Zonguldak Belediyesi işbirliğinde çocuk parklarında hayata geçirilen minyatür kütüphaneye, kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi. Vandallar tarafından camları kırılan minyatür kütüphanedeki kitaplara da zarar verildi.

Duruma tepki gösteren Zonguldak Belediyesi, “Önceki günlerde Kent Konseyimiz işbirliğiyle çocuk parklarımızda hayata geçirmiş olduğumuz minyatür kütüphanemizin kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından zarar verildiğini üzülerek görmüş bulunuyoruz. Söz konusu alanda yer alan her şey kamu malıdır ve tüm Zonguldaklılara aittir. Lütfen sosyal alanlarımıza zarar vermeyelim, temiz ve titiz kullanalım” ifadeleri ile uyarıda bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER